RADU DINESCU, SECRETARUL GENERAL UNTRR, A FOST REALES PREȘEDINTE AL CONSILIULUI DE TRANSPORT MĂRFURI ȘI VICEPREȘEDINTE IRU

RADU DINESCU, SECRETARUL GENERAL UNTRR, A FOST REALES PREȘEDINTE AL CONSILIULUI DE TRANSPORT MĂRFURI ȘI VICEPREȘEDINTE IRU

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) anunță faptul că domnul Radu Dinescu, Secretar General UNTRR, a fost reales Președinte al Consiliului de Transport Mărfuri (CTM) și Vicepreședinte în cadrul Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU), pentru mandatul 2018-2019.

Alegerile au avut loc în data de 10 noiembrie 2017 la Adunarea Generală IRU.

“Transporturile rutiere se confruntă astăzi cu provocări importante”
Alături de domnul Radu Dinescu, au mai fost aleși în funcția de Vicepreședinți ai Consiliului de Transport Mărfuri (CTM) doamna Natalia Vysotskaya (Director General Adjunct, BAMAP, Belarus) și domnul Emil Milev (Secretar General, AMERIT, Macedonia).

”Aș dori să mulțumesc colegilor de la celelalte asociații IRU care m-au susținut pentru un nou mandat ca Președinte al Consiliului de Transport Mărfuri IRU. Transporturile rutiere se confruntă astăzi cu provocări importante, atât legate de operațiunile zilnice - precum criza șoferilor, TIR, autorizații CEMT, cât și legate de viitorul industriei noastre pe termen mediu și în perspectiva – precum consecințele pachetului rutier și decarbonizarea - care la un moment dat se vor îmbina. Depinde de noi, asociațiile membre IRU, să avem o abordare proactivă și să generăm soluții pe care să le agreăm împreună, ca industrie, și apoi să le prezentăm mediului politic spre punere în aplicare - în cazul unei abordări reactive, rezultatele putând fi mai costisitoare pentru industrie”, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Consiliul de Transport Mărfuri este compus din toți membrii activi IRU implicați în transportul rutier de mărfuri. CTM definește obiectivele IRU privind transportul de mărfuri, adoptă și face cunoscută poziția IRU în cadrul industriei, în vederea promovării și dezvoltării transportului rutier de mărfuri la nivel național și internațional.

Despre UNTRR
Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din RomâniA este o organizație profesională și patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe
plan intern și internațional, înregistrând de la înființare până în prezent peste 14.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.