Restricţii de circulaţie pe Autostrada Bucureşti - Constanţa până în 4 noiembrie

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Bucureşti - Constanţa până în 4 noiembrie

Circulaţia rutieră pe Autostrada Bucureşti - Constanţa este închisă începând de marţi şi până în 4 noiembrie între Lehliu Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi, pentru lucrări de reparaţii la sistemul rutier, traficul urmând să se desfăşoare pe calea 2, Constanţa - Bucureşti, în ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic.


Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei României, începând de astăzi şi până în 4 noiembrie pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti - Constanţa, circulaţia este închisă între kilometrii 68+700 metri - 75+900 metri (între Lehliu Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi), pentru ucrări de reparaţii la sistemul rutier. Traficul se va desfăşura pe calea 2, Constanţa - Bucureşti, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

De asemenea, Infotrafic anunţă că în judeţul Vaslui, pe DN 28 Albiţa - Răducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri - 138+350 metri, vor avea loc lucrări la carosabil până în 7 octombrie, circulaţia rutieră în anumite puncte desfăşurându-se pe un fir, alternativ.

Şoferii sunt sfătuiţi că sporească atenţia la volan, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.