Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui şi pe DN28,

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui şi pe DN28,

Circulaţia este restricţionată pe sensul Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii Soarelui, unde până în 4 noiembrie au loc lucrări de reparaţii. Tot din cauza lucrărilor la carosabil, sunt restricţii de trafic şi pe DN 28, în judeţul Vaslui.


Potrivit Infotrafic, pe DN 28, între localităţile Albiţa şi Răducăneni, din judeţul Vaslui, pe tronsonul kilometric 132+400 metri - 138+350 metri, au loc lucrări de frezare şi asfaltare, până în 7 octombrie. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ.

De asemenea, pe sensul Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii A2 se execută lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri - 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până în 4 noiembrie.

Şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să circule cu viteza adaptată condiţiilor de drum şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate la locul efectuării acestor lucrări.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.