Reținut pentru înjunghierea unui polițist

Reținut pentru înjunghierea unui polițist

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind suspect în cazul poliţistului din Iaşi care a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan izbucnit într-un club. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, presuspusul agresor este membru al Clanului Cordunenilor, cunoscut în oraş pentru infracţiuni grave.


Cazul poliţistului din Iaşi care a fost înjunghiat duminică dimineaţă a fost transferat pentru cercetări de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi la Parchetul de pe lângă Tribunal, iar un suspect a fost reţinut după audieri.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, mai mulţi martori au fost audiaţi în ultimele 24 de ore, inclusiv victima şi câţiva suspecţi. După audieri, un bărbat a fost reţinut pentru că ar fi autorul atacului asupra poliţistului. El va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Sursele afirmă că suspectul a fost recunoscut de martori ai incidentului ca fiind un membru al Clanului Cordunenilor, ai căruit membri ar fi comis în trecut infracţiuni grave, precum trafic de droguri, furturi, cămătărie şi tâlhării.

Anchetatorii nu au stabilit deocamdată împrejurările exacte ale izbucnirii conflictului dintre poliţist şi agresor, existând mărturii diferite. Unele persoane audiate au spus că poliţistul a început bătaia, după ce prietena sa ar fi fost agresată verbal, în timp ce alţii spun că mai întâi poliţistul a fost lovit de către agresor în zona feţei.

Pentru că sângera puternic în zona nazală, poliţistul a plecat spre spital, unde s-a întâlnit cu agresorul, care l-a înjunghiat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.