Logo
Imprimă această pagină

Șapte răniți într-un singur accident

Șapte răniți într-un singur accident

Un grav accident rutier a avut loc duminică în municipiul Petroşani, în urma acestuia şapte persoane, printre care şi un copil de cinci ani, au fost duse la spital.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiaza, în cazul unui accident rutier.

”Accident rutier în municipiul Petroşani soldat cu mai multe persoane rănite, dintre care una grav şi încarcerată. Pompierii Detaşamentului Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim ajutor precum şi echipaje SAJ au intervenit pentru salvarea a şapte persoane - o femeie, cinci bărbaţi şi un copil în vârstă de 5 ani. Cei şapte se aflau în două autoturisme care au intrat în coliziune. Cel mai grav rănit, un bărbat, a fost încarcerat fiind eliberat din autoturism după intervenţia echipei de descarcerare. Toţi răniţii, cu politraumatisme în urma accidentului rutier, au fost transportaţi conştienţi la UPU Petroşani, cu ambulanţele”, transmite ISU Hunedoara.

Deşi copilul nu prezenta traumatisme, a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.