Șase răniți într-un accident rutier

Șase răniți într-un accident rutier

Şase bărbaţi au fost răniţi într-un accident rutier petrecut, luni dimineaţă, în judeţul Olt, după ce două maşini s-au ciocnit. Traficul rutier în zonă a fost blocat un sfert de oră.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, la un accident rutier petrecut la ieşirea din oraşul Balş spre Craiova în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane.

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, arată news.ro.

Cei şase bărbaţi aflaţi în cele două autoturisme, cu vârste cuprinse între 26 şi 42 de ani, prezentând diverse traumatisme, au fost transportaţi la Compartimentul Urgenţă Balş.

În urma evaluării victimelor de către personalul medical din cadrul Spitalului Balş, cinci dintre acestea au fost transferate la UPU Slatina.

Conform poliţiştilor, evenimentul a avut loc după ce un conducător auto a pătruns pe contrasens, intrând în cealaltă maşină care circula regulamentar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă a fost blocat aproximativ 15 minute.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.