Se circulă pe un fir pe Autostrada Soarelui

Se circulă pe un fir pe Autostrada Soarelui

Traficul pe Autostrada Soarelui rămâne blocat, joi, în zona unde s-a răsturnat, miercuri după-amiaza, o cisternă încărcată cu kerosen. Şoferii pot alege ruta ocolitoare, pe DN3A, astfel încât să ocolească locul unde a avut loc accidentul.


UPDATE ora 10.06: Traficul pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui a revenit la normal, cel de pe sensul către Capitală rămâne, în continuare, întrerupt între Drajna şi Lehliu, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"În urmă cu câteva momente, circulaţia rutieră pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa a revenit la normal. Traficul pe sensul către Capitală rămâne, în continuare, întrerupt între Drajna şi Lehliu (tronsonul kilometric 105 - 64)", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cisterna încărcată cu kerosen care s-a răsturnat pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 79, în afara părţii carosabile, a fost repusă pe roţi, astfel că, joi, combustibilul lichid poate fi transferat în alte două cisterne mai mici, transmite corespondentul

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a pus la dispoziţie o macara, cu ajutorul căreia a fost repusă pe roţi cisterna răsturnată miercuri după-amiaza.

Potrivit CNAIR, la ora transmiterii acestei ştiri se desfăşoară operaţiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operaţiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăţa carosabilul, urmând ca la finlizare să redeschidă circulaţia pe sectorul închis, în condiţii de siguranţă.

Joi dimineaţa, circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, Bucureşti - Constanţa, între Drajna şi Lehliu, pe ambele sensuri de deplasare din cauza operaţiunii de transfer a kerosenului. În prezent circulaţia autovehiculelor, între Drajna şi Lehliu se desfăşoară deviat pe DN 3A.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.