Și-a lăsat copilul în mașină și a plecat la plajă

Și-a lăsat copilul în mașină și a plecat la plajă

Poliţiştii constănţeni au început verificările pentru identificarea unor părinţi din Suceava care şi-au lăsat copilul de aproximativ un an încuiat în autoturism, în staţiunea Mamaia, imaginile fiind postate pe Facebook de un utilizator. De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa va anunţa instituţia similară din Suceava, care ar putea declanşa o anchetă socială în acest caz.


O persoană a postat pe Facebook un filmuleţ în care se observă cum un copil de aproximativ un an de zile a fost încuiat de părinţii săi într-o maşină înmatriculată în judeţul Suceava, autoturismul fiind parcat în staţiunea Mamaia. Conform celui care a postat filmuleţul, copilul respectiv ar fi fost lăsat singur în maşină cel puţin jumătate de oră.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii s-au autosesizat pe baza acestor imagini şi au început verificări pentru a-i identifica pe părinţi şi pentru a stabili toate aspectele legate de acest incident.

Poliţiştii au mai spus că persoanele care au observat această situaţie nu au sunat la 112 şi nici nu au alertat autorităţile cu privire la acest caz.

De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa s-au autosesizat cu privire la această situaţie şi urmează să-i informeze pe cei de la instituţia similară din Suceava de acest caz, urmând ca DGASPC Suceava să decidă dacă va deschide o anchetă socială în acest caz.

În filmuleţul postat pe Facebook se observă un copil aflat pe bancheta din spate a autoturismului înmatriculat în Suceava, care stă liniştit şi nu pare a avea vreo problemă.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.