Și-a ucis soția și apoi s-a aruncat cu mașina în stâlp

Și-a ucis soția și apoi s-a aruncat cu mașina în stâlp

Un tânăr de 29 de ani, din judeţul Gorj şi-a ucis soţia, apoi a încercat să se sinucidă intrând cu maşina într-un stâlp. Cei doi locuiau la Timişoara, într-un apartament.


Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa, noaptea trecută, că un accident a avut loc pe Calea Lugojului din Timişoara, unde un o maşină intrase într-un stâlp, punându-l la pământ. Ajunşi la locul accidentului, poliţiştii au găsit şoferul rănit. Întrebat ce s-a întâmplat, acesta le-a spus agenţilor că şi-a ucis soţia să că a vrut să se sinucidă.

La locul accidentului a fost chemată ambulanţa care l-a preluat pe bărbat şi l-a dus la spital, apoi poliţiştii s-au deplasat la locuinţa acestuia unde au găsit-o pe soţie moartă. Lângă trupul neînsufleţit al femeii se afla şi cuţitul cu care aceasta a fost înjunghiată.

Cei doi soţi erau din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, dar locuiau în Timişoara, într-un apartament pe care tocmai îl cumpăraseră, după nunta care a avut loc anul trecut.

Poliţiştii spun că între cei doi au avut loc mai multe certuri, în ultima perioadă, deoarece soţul era gelos, iar soţia i-a spus că vrea să se despartă de el.

Miercuri seara, o nouă ceartă a avut loc între cei doi soţi, îar în urma acesteia, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în zona spatelui, aceasta prăbuşindu-se în holul apartamentului. Când şi-a dat seama ce a făcut, soţul de 29 de ani a luat maşina, a mers cu viteză prin oraş câţiva kilometrii, apoi cu toată viteza a intrat într-un stâlp, pe Calea Lugojului din Timişoara.

Criminalistii au prelevat probe de la locul crimei, iar medicii legişti au preluat trupul neînsufleţit al tinerei pentru autopsie.

Procurorii urmează să îl audieze pe bărbat pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat noaptea trecută în familia acestuia.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.