ȘOC. Concurs de drifturi în curtea unui liceu

ȘOC. Concurs de drifturi în curtea unui liceu

Poliţiştii au început o anchetă la Colegiul Tehnic "Henri Coandă" (CTHC) din Târgu-Jiu, după ce pe o reţea de socializare a fost postat un videoclip în care o maşină efectuează drifturi în curtea unităţii, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu. 

Ancheta efectuată de poliţişti este în desfăşurare, persoanele implicate fiind chemate la audieri. 

"În cauză, conducerea IPJ Gorj a dispus verificări cu privire la împrejurările în care a fost produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă", a precizat Miruna Prejbeanu. 

În clipul postat pe internet apare un autoturism care efectuează drifturi pe terenul de sport al unităţii şcolare. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj, Georgeta Popescu, a precizat că în clipul video apare şi un copil, care nu este elev al unităţii respective, şi care s-a aflat, la sfârşitul demonstraţiei auto, pe scaunul din dreapta al maşinii. 

Potrivit sursei citate, demonstraţia auto a avut loc în cadrul Zilelor Colegiului Tehnic "Henri Coandă". 

"Astăzi (vineri n.r.), când am fost sesizaţi în legătură cu incidentul petrecut la CTHC, o echipă de inspectori şcolari s-a deplasat pentru a analiza condiţiile şi situaţia în sine. Erau evenimente înscrise în calendarul activităţilor proiectate pentru sărbătorirea Zilelor CTHC, este o activitate de tradiţie ca această instituţie de învăţământ să-şi promoveze profilul de mecanici auto prin anumite mişcări demonstrative executate de către maiştrii instructori, dar şi de către un invitat, fost absolvent al colegiului, şofer profesionist, care, la sfârşitul demonstraţiei executate, după cum spune doamna directoare, cu toate măsurile de siguranţă luate, şi-a luat în maşină propriul copil, un minor, care nu are nicio legătură cu CTHC, şi a mai executat câteva mişcări la filmare. Apare în filmare un copil care într-adevăr nu are ce să caute pe locul din faţă dreapta", a afirmat, pentru AGERPRES, Georgeta Popescu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.