ȘOFER CARE FUGEA DE POLIȚIȘTI, REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ

ȘOFER CARE FUGEA DE POLIȚIȘTI, REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ

Polițiștii din Suceava au confiscat peste 200.000 de țigarete de la un șofer care încerca să fugă de Poliție întrucât nu avea acte justificative pentru bunurile accizabile transportate. Acesta a fost reținut pentru contrabandă, iar autoturismul cu care se deplasa a fost indisponibilizat.

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au urmărit și oprit un conducător auto care a încercat să își piardă urma pe străzile adiacente drumului județean DJ 209G, din comuna Straja.

În interiorul autoturismului acestuia au fost găsite 207.800 de țigarete, care ar fi provenit din Ucraina și din magazine Duty Free, pentru care conducătorul auto, de 29 de ani, din comuna Brodina, nu a putut să prezinte documente justificative.

Bunurile accizabile, în valoare de aproximativ 105.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizat.

Față de bărbatul de 29 de ani s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.