Șoferul care și-a spălat mașina în Marea Neagră amendat cu 10.000 lei

Șoferul care și-a spălat mașina în Marea Neagră amendat cu 10.000 lei

Bărbatul care a intrat cu maşina pe plaja din Vama Veche şi a rămas blocat în mare are 28 de ani şi este din Bucureşti, el fiind amendat de poliţiştii constănţeni cu suma de 10.000 de lei.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, oamenii legii au reuşit identificarea şoferului care a intrat marţi, cu maşina pe plaja din Vama Veche şi a rămas blocat în mare, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti.

El a fost amendat cu 10.000 de lei, sancţiunea fiind acordată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi despre faptul că un şofer a intrat cu un autoturism pe plaja de la Vama Veche şi a rămas blocat în apă.

Şoferul a întâmpinat dificultăţi pentru a scoate maşina de acolo, fiind nevoie de mobilizarea mai multor persoane aflate în zonă ca să reuşească acest lucru.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.