Soț și soție au decedat în același accident

Soț și soție au decedat în același accident

Cele două persoane - o femeie de 46 de ani şi un bărbat de 53 de ani -, aflate în maşina care a căzut duminică dimineaţa în râul Olt, au fost găsite decedate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete. 


O maşină în care se aflau trei persoane - o fetiţă de 13 ani şi părinţii ei - a căzut în râul Olt, duminică dimineaţa, în jurul orei 10,00. Accidentul s-a produs pe DN7 (Valea Oltului), la kilometrul 207, în apropierea localităţii Brezoi, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea. 

Echipele de intervenţie au reuşit să scoată autoturismul din apă în jurul orei 14,00, iar cele două persoane decedate se aflau în interiorul maşinii. Cei doi soţi au fost căutaţi timp de mai multe ore de pompieri şi scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. 

Fata a fost salvată de către un bărbat aflat în zonă, imediat după accident. Ea a fost transportată la Spitalul din Râmnicu Vâlcea şi i se va oferi consiliere psihologică. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.