Super actriță, ACCIDENT de mașină!

Super actriță, ACCIDENT de mașină!

Regizorul Quentin Tarantino a recunoscut luni că a greşit când a plănuit o scenă din 'Kill Bill: Vol. 2' (2004), în care actriţa Uma Thurman a suferit răni grave într-un accident de maşină, relatează EFE. 



"I-am spus că va fi bine. Că traseul este drept. I-am spus că este în siguranţă. Dar nu era aşa. Greşeam. Nu am obligat-o să se urce în maşină. Dar s-a urcat pentru că avea încredere în mine. Şi m-a crezut", a declarat Tarantino, într-un interviu pentru Deadline citat de Agerpres. 

Într-un articol publicat de ziarul The New York Times, actriţa a dezvăluit la sfârşitul săptămânii trecute că în timpul filmărilor la 'Kill Bill: Vol. 2' a fost nevoită să conducă o maşină în mare viteză pe un drum în plină junglă. Ea povestit că nu s-a simţit în largul ei să filmeze acea scenă şi a cerut un cascador, însă Tarantino a făcut presiuni asupra ea şi a asigurat-o că nu exista vreun pericol. 

The New York Times a postat un videoclip care o arată pe Thurman conducând maşina până se izbeşte de un copac, un clip în care studioul Miramax, de teama unor repercusiuni legale, a împiedicat să fie văzută actriţa. 

Potrivit lui Uma Thurman, relaţia dintre ea şi Tarantino s-a deteriorat după accident. 

După criticile suscitate la Hollywood în ultimele zile după acest episod, Tarantino şi-a prezentat propria versiune a faptelor. "Este una dintre cele mai mari remuşcări din viaţa mea. Ca regizor am învăţat meserie câteodată din greşeli cumplite. A fost una din greşelile mele cumplite, că nu am inspectat încă şi încă o dată traseul", a subliniat el. 

Potrivit regizorului, nimeni din echipa de filmare nu a considerat că este nevoie de un specialist pentru această scenă. "A fost pur şi simplu oribil", a spus regizorul despre momentul accidentului. 

Cu câteva ore înainte de a apărea interviul cu Tarantino, Thurman a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care l-a scuzat pe cineast pentru cele întâmplate. "Quentin Tarantino a regretat profund şi continuă să regrete acest incident lamentabil", a comentat actriţa. 

Uma i-a acuzat însă direct pe producătorii Lawrence Bender, E. Bennett Walsh şi Harvey Weinstein de "minciună, distrugere a probelor şi de continuarea minciunilor" legate de acest accident. 

În acelaşi interviu acordat The New York Times, Thurman a dezvăluit că a fost victima unui atac sexual din partea lui Weinstein

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.