Tânăr, atacat de urs

Tânăr, atacat de urs

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Harghita a ajuns miercuri la spital după ce a fost atacat de un urs, la Băile Tuşnad. Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, care a anunţat incindentul, susţine că viaţa oamenilor din Băile Tuşnad este pusă în pericol.


Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a scris miercuri pe Facebook că pericolul reprezentat de urşi nu poate fi îndepărtat ”cu câteva afişe” sau cu ”tineri care îmbrăţişează mascote sub formă de urs”.

ș”Azi îşi deschide oficial porţile universitatea de vară (Universitatea De Vară de la Băile Tuşnad-n.r.) şi deja a avut loc un atac al ursului. Victima, în vârstă de 27 de ani, este transportată în acest moment la secţia de boli infecţioase de la Şumuleu Ciuc. Din păcate solicitarea noastră de relocare a ursoaicei, care a mai atacat, nu a fost tratată cu seriozitate! Cine este răspunzător pentru rănile suferite de victima de 27 de ani?”, a scris Borboly Csaba.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, preşedintele CJ Harghita a spus că ursul i-a provocat tânărului zgârieturi pe piept. El a adăugat că incidentul a avut loc în oraş, iar viaţa oamenilor din Băile Tuşnad este pusă în pericol.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Harghita au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul rănit a fost transportat la spital cu o maşină personală.

Săptămâna trecută, o familie de urşi a fost fotografiată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, iar în urmă cu două săptămâni, în centrul oraşului Băile Tuşnad, un bărbat a fost lovit de un urs în timp ce se plimba cu câinele.

Preşedintele CJ Harghita a cerut Ministerului Mediului măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.