Transporta elevii la şcoală în stare de ebrietate

Transporta elevii la şcoală în stare de ebrietate

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea buzoiană Ghergheasa, a fost depistat, luni, în stare de ebrietate, la volanul unui microbuz care transporta elevi de la şcoala din localitate, potrivit IPJ Buzău. 



"La un control de rutină, şoferul unui microbuz şcolar, care transporta, de la şcoala din Ghergheasa, 16 elevi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Laura Minea, de la Biroul de presă al IPJ Buzău. 

Potrivit acesteia, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul conducerii unui autovehicul sub influenţa alcoolului. 

Acţiunea face parte face activităţile organizate de IPJ Buzău pentru reducerea riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare, a menţionat sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.