Trei accidente într-un singur oraș

Trei accidente într-un singur oraș

Trei accidente rutiere s-au produs luni seara, într-un interval de două ore şi jumătate, pe raza municipiului Bistriţa, printre victime numărându-se doi pietoni care traversau pe trecere, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb. 

Cel mai grav accident a avut loc pe Bulevardul Republicii, în zona Palatului Administrativ, unde un bărbat care traversa strada regulamentar a fost lovit de o maşină. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, pietonul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral şi politraumatism la nivelul piciorului stâng. 

Din primele date, se pare că o maşină ar fi încercat să evite pietonul şi s-a oprit într-un copac de pe scuarul din mijlocul drumului, şoferul suferind un traumatism la coapsă, iar o a doua maşină l-ar fi lovit pe bărbatul angajat în traversarea străzii. 

Tot pe Bulevardul Republicii s-a produs şi primul accident al serii de luni, în care o tânără de 18 ani a colizionat maşina din faţa sa, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare, iar autoturismul lovit a colizionat, la rândul său, o altă maşină, arată Agerpres. 

În urma accidentului, un bărbat de 63 ani, aflat în cea de-a treia maşină, a fost rănit, iar poliţiştii au descoperit că şoferul maşinii lovite de tânăra de 18 ani circula sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând o alcoolemie peste limita legală. 

Un alt accident s-a produs în cartierul Viişoara, pe DN 17, unde un bărbat în vârstă de 34 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o autoutilitară, victima traversând, însă, pe culoarea roşie a semaforului.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi, respectiv, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.