Trei răniți între Sibiu și Pitești

Trei răniți între Sibiu și Pitești

Trei persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu după ce au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, pe raza localităţii Boiţa, în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane. 

"Accidentul s-a produs în judeţul Sibiu, la intrarea în localitatea Boiţa dinspre Sibiu (kilometrul 251+100 de metri). Din primele cercetări este vorba despre o pătrundere pe contrasens, urmează să se stabilească în ce circumstanţe s-a produs această pătrundere pe contrasens - dacă a fost vorba despre viteză neadaptată sau despre o depăşire neregulamentară. Cert este că s-a produs o coliziune între două autovehicule, un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară de capacitate mai mică. În urma impactului, microbuzul de transport persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi au fost rănite trei persoane, cei doi conducători auto şi o pasageră din microbuz. O a patra persoană a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a dorit să fie transportată la spital. Microbuzul se deplasa către Vâlcea, iar autoutilitara se deplasa către Sibiu", a declarat pentru AGERPRES, agent şef adjunct de poliţie Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Potrivit Elenei Welter, accidentul a fost anunţat în jurul orei 15,00, iar circulaţia a fost blocată pe DN 7 timp de aproximativ o oră, în zona localităţii Boiţa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.