Un copil s-a înecat cu o bucată de polistiren

Un copil s-a înecat cu o bucată de polistiren

Părinţii unui copil de trei ani din localitatea Păltinoasa, judeţul Suceava, sunt cercetaţi penal pentru ucidere din culpă, după ce băieţelul lor a murit înecat cu o bucată de polistiren, pe care a rupt-o din izolaţia locuinţei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Conform reprezentanţilor Inspectoratul de Poliţie Suceava, băieţelul se afla, duminică, împreună cu fraţii săi în faţa casei şi se juca. La un moment dat, copilul a rupt o bucată de polistiren pe care a băgat-o în gură şi s-a înecat.

Copilul fusese lăsat nesupravegheat de mamă, care pregătea mâncare. La un moment dat, femeia l-a observat pe băieţel că are gura plină de polistiren şi este vânăt la faţă.

La faţa locului a fost chemat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceva, însă, cu toate eforturile, făcute copilul a murit la scurt timp după ce-a ajuns la Spitalul Orăşenesc din Gura Humorului.

În acest caz poliţiştii suceveni au declanşat o anchetă penală, părinţii fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

“În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, efectuându-se mai multe anchete pentru a stabili dacă a fost vorba de neglijenţă. Aşteptăm rezultatul necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.