Un polițist s-a împușcat în cap în timpul serviciului

Un polițist s-a împușcat în cap în timpul serviciului

Un poliţist de frontieră în vârstă de 44 de ani, din judeţul Tulcea, aflat în timpul serviciului, a murit în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a împuşcat în cap. În buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul.


Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:00, a fost informat Dispeceratul Sectorului P.F. Isaccea despre faptul că, un poliţist de frontieră aflat la bordul ambarcaţiei de serviciu, pe fluviul Dunărea, a coborât la uscat, pe direcţia localităţii Rachelu şi nu a mai putut fi contactat.

"La nivelul sectorului a fost declanşată o acţiune de căutare a acestuia, poliţistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului", au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgenţă 112, echipa de criminalişti din cadrul I.P.J. Tulcea, precum şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

"Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul", a mai precizat sursa citată.

Agentul şef adjunct de poliţie, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidenţele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricţie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.