Un puști teribilist de 18 ani a murit pe Autostradă. Avea 180 la oră

Un puști teribilist de 18 ani a murit pe Autostradă. Avea 180 la oră

O persoană a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau, care circula cu viteză foarte mare, s-a răsturnat pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad. O coloană de maşini de 4 kilometri s-a format pe autostradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE11.20 : Traficul pe Autostrada A1, în zona localităţii Ortişoara din judeţul Timiş, blocat după ce o maşină s-a răsturnat în şanţ, iar o persoană a murit şi patru au fost rănite, a fost reluat.

 

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, în zona localităţii Ortişoara, judeţul Timiş.

Şeful Biroului Autostrada A1 Deva – Nădlac, comisarul şef Valentin Burta, declara, corespondentului MEDIAFAX, că o maşină în care se aflau cinci persoane, care circula pe sensul de mers de la Timişoara la Arad, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, o coloană de autoturisme de aproximativ patru kilometri s-a format pe autostrada A1.

Martorii au spus că şoferul maşinii care s-a răsturnat circula cu viteză foarte mare.

Accidentul rutier a avut loc, duminică dimineaţa, pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad, în apropierea localităţii Orţişoara, din judeţul Timiş.

Potrivit ISU Timiş, a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD pentru preluarea unuia dintre răniţi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.