Marți, 09 Octombrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

A dat foc la pușcărie

Un deţinut în vârstă de 26 de ani, condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor, a provocat, marţi, un incendiu la Penitenciarul Oradea, focul fiind stins de angajaţii unităţii până la sosirea pompierilor militari. Focul a fost pus de tânăr în camera de deţinere în care stătea cu o altă persoană. Cei doi deţinuţi şi doi gardieni au fost duşi la spital pentru investigaţii de specialitate pentru a se vedea dacă s-au intoxicat cu fum, nefiind necesară internarea acestora.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

COOPERARE ROMÂNO-GERMANĂ ÎNTR-O CAUZĂ DE EVAZIUNE FISCALĂ CU AUTOVEHICULE

Astăzi, polițiștii efectuează 69 de percheziții pe raza a 12 județe și a municipiului București, la sediile mai multor firme și locuințele a 56 de persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de peste 21.000.000 de euro statului german. Activitățile se desfășoară împreună cu investigatori fiscali germani din cadrul Autorității Fiscale din Nürnberg Sud - Oficiul de Investigare a Fraudelor Fiscale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-a prăbușit cu parapanta

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost rănit, luni după-amiază, după ce a căzut cu parapanta în zona Bunloc, de lângă Săcele, în judeţul Braşov, el fiind conştient. În ajutorul său s-au deplasat un echipaj de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov şi unul de la Salvamont. Bărbatul a căzut într-o zonă greu accesibilă şi va fi coborât acolo unde se află autospeciala ISU pentru a fi dus la spital.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accident de tren: patru morți

Patru persoane au murit, marţi, după ce un autoturism a fost lovit de un tren de marfă, la o trecere la nivel peste calea ferată din municipiul Lugoj, judeţul Timiş. Primele informaţii arată că şoferul nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.