Luni, 27 Noiembrie 2017 - PolitiaRutiera.ro

Șase răniți la Vaslui

Şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, au fost răniţi, într-un accident produs luni, dimineaţă, pe DJ 244 A, pe raza comunei vasluiene Roşieşti, după ce maşina cu care circulau a intrat într-un copac de pe marginea părţii carosabile. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Topul vitezomanilor din România

În ultima săptămână, 29 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 222 km/h, pe autostrada A1.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accident rutier cu zeci de victime în nordul României

Este alertă în Maramureş, în urma impactului dintre un autobuz în care se aflau 50 de persoane şi un autocamion, în localitatea Vadul Izei. Şapteisprezece persoane au fost transportate la spital, luni, în urma accidentului dintre un autobuz şi un autocamion, de la Vadul Izei, din judeţul Maramureş, două fiind în stare gravă, dar cooperante, potrivit bilanţului transmis de IGSU.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ceață densă pe Autostrada București - Ploiești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să utilizeze luminile de întâlnire şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, întrucât circulaţia rutieră pe acest drum se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.