Luni, 18 Decembrie 2017 - PolitiaRutiera.ro

Prognoză extinsă: Vremea până la finalul anului

Vremea se anunţă relativ rece în majoritatea regiunilor ţării, în următoarele două săptămâni, iar meteorologii estimează precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în zilele premergătoare Crăciunului, precum şi în ultima zi din an, relevă prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă în intervalul 18 - 31 decembrie, publicată luni.

Citeşte mai departe ...

Brazii de Crăciun la control

În ultima săptămână, Poliția Română a efectuat verificări și controale la aproape 1.000 de obiective, pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos. În urma ilegalităților constatate, au fost constatate 117 infracțiuni, fiind indisponibilizați peste 800 de metri cubi de material lemnos și aproape 4.000 de pomi de Crăciun .

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Incendiul care durează de 17 ore. Nimeni nu știe cum și când va fi stins

Pompierii mobilizaţi pentru stingerea incendiului izbucnit la o sondă de gaze din zona localităţii Moftinu Mare din judeţul Satu Mare nu au putut interveni deloc, din cauza riscului major de producere a unei explozii după lichidarea flăcărilor, pe fondul presiunii gazelor subterane. ISU Satu Mare aşteaptă o echipă de experţi canadieni, care vor ajunge marţi după-amiază, iar strategia de lichidare a flăcărilor va fi decisă împreună cu aceştia. Incendiul, extrem de violent, a izbucnit dumunică noapte.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Autostrada Morților din România

raficul rutier pe Autostrada A1 Sibiu - Deva a fost blocat  pe sensul de mers Sebeş - Deva din cauza unui accident produs la kilometrul 316, în zona comunei Pianu, în urma coliziunii dintre un camion şi o maşină de la Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, fiind acroşat, de asemenea, şi un autoturism. 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.