Vineri, 21 Decembrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Taximetriștii, controlați de poliție

Poliţiştii de la transporturi au acţionat, pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie, în zona a şapte aeroporturi din ţară. În doar două ore, au fost verificate aproape 200 de autoturisme şi au fost aplicate 65 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR cere preşedintelui Klaus Iohannis sã promulge Legea pentru aderarea României la protocolul electronic CMR privind transportul internaţional de mărfuri

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a anunţat, vineri, că solicită preşedintelui Klaus Iohannis să promulge, în cel mai scurt timp, Legea pentru aderarea României la protocolul electronic CMR privind transportul internaţional de mărfuri(e-CMR), în scopul creşterii gradului de digitalizare a documentelor aferente transportului de mărfuri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Atenție șoferi! Cod de vreme REA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare cod galben de viscol pentru judeţele Satu-Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, valabilă până pe 23 decembrie, la ora 18.00. În paralel, este valabilă şi o informare meteorologică.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.