Luni, 22 Octombrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Patru răniți lângă stadion

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, luni seara, lângă Stadionul "Ion Oblemenco", unde un autoturism care ieşea de pe strada pe unde se face accesul către stadion a fost lovit de o maşină care circula pe bd. Ştirbei Vodă către Parcul Tineretului şi căreia nu i-a acordat prioritate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Pieton accidentat de tramvai

Un bărbat a fost accidentat de un tramvai, luni seară, la intrarea în staţia Plaza România după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe refugiu pe calea de rulare a tramvaiului, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei. Bărbatul este conştient şi primeşte îngrjiri medicale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO. Un mort și un rănit în Vrancea

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, între municipiul Focşani şi localitatea Garoafa. Prima ipoteză a poliţiştilor este că şoferului care a provocat accidentul, un bărbat de 70 de ani, i s-a făcut rău la volan.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR solicită desecretizarea scrisorii primite de la Comisia Europeană privind legislația RCA

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită Guvernului, Ministerului Finanțelor Publice (MFP), Ministerului Afacerilor Externe (MAE) și Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) desecretizarea scrisorii primite de la Comisia Europeană (CE) în data de 19 iulie 2018, de punere în întârziere cu privire la normele referitoare la asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.