Vineri, 16 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Mașină lovită de tren: doi morți

Şoferul maşinii lovite de tren, vineri dimineaţă, în zona barierei Lacu Dulce din municipiul Brăila, accident în urma căruia au murit două persoane, a forţat trecerea peste calea ferată, ignorând semnalele acustice şi luminoase şi depăşind autoturismele aflate în aşteptare, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camion a intrat în mulțime. Un mort

Un bărbat în vârstă de 68 ani şi-a pierdut viaţa, joi dimineaţa, pe DN 17, în apropierea oraşului Beclean, după ce a fost lovit de un camion condus de un şofer din Timişoara, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șofer de camion a făcut prăpăd pe șosea

Un şofer din Belarus care, în urmă cu aproape un an, aflat în stare de ebrietate, şi-a condus TIR-ul pe străzile municipiului Galaţi, lovind doi biciclişti şi mai multe maşini, agresându-l şi pe unul dintre poliţiştii care încercau să-l oprescă, a fost condamnat la 16 ani de închisoare, decizia nefiind definitivă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Judecat pentru că a amenințat doi polițiști

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii suceveni, după ce la sfârşitul anului trecut a agresat verbal doi poliţişti, ameninţându-i cu moartea, oamenii legii fiind nevoiţi să folosească sprayul lacrimogen, iar ulterior el a încercat să-i mituiască pe aceştia ca să nu ia măsuri împotriva sa. Bărbatul fusese depistat la volanul unui autoturism în timp ce avea suspendat permisul de conducere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.