Marți, 20 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Atenție! Zile în care camioanele NU circulă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Ungaria că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, în perioada Sărbătorilor Paştelui romano-catolic (30 martie – 2 aprilie 2018), pe întreg teritoriul ungar se aplică restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de transport marfă,a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 tone.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un polițist a încercat să se sinucidă

Un agent de la un post de poliţie rurală din jdueţul Prahova a fost transportat de urgenţă la spital, marţi seară, după ce şi-ar fi provocat singur răni, una dintre ipoteze fiind aceea că a încercat să se sinucidă. Cea mai recentă testare psihologică pe care poliţistul a făcut-o a fost în aprilie anul trecut, iar atunci a fost declarat apt pentru aceatsă funcţie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

BREAKING NEWS. Școlile ÎNCHISE vineri

Gradiniţele, şcolile şi liceele din Capitală vor fi închise vineri, în condiţiile în care meteorologii anunţă ninsori şi intensificari ale vântului, a anunţat primarul Gabriela Firea. Ea a susţinut că este o decizie responsabilă, pe care şi-o asumă, "din dorinţa de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme".

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Reținuți pentru trafic cu mașini de lux

Patru bărbaţi din Bucureşti, acuzaţi de trafic cu autoturisme de lux furate din străinătate, sunt cercetaţi de poliţişti pentru mai multe infracţiuni, printre care înşelăciune, abuz de încredere, tăinuire şi uz de fals. Poliţiştii au făcut, luni, cinci percheziţii în acest dosar găsind zece astfel de autoturisme. Trei dintre susoecţi au fost reţinuţi.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Asediul iernii. AMBULANȚA copleșită de apeluri

Aproape 2.000 de apeluri au fost înregistrate în ultimele 30 de ore la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIf), dintre care mai multe de jumătate au fost urgenţe cod roşu şi cod galben. De asemenea, 55 de persoane au suferit luxaţii sau fracturi după ce au alunecat şi au căzut pe gheaţa formată pe trotuare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Poleiul rămâne inamicul șoferilor

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, marţi dimineaţă, în cea mai mare parte a ţării. Pe unele artere naţionale traficul a fost îngreunat după ce mai multe autovehicule au derapat, iar în unele judeţe mai sunt drumuri cu circulaţie îngreunată din cauza inundaţiilor. De asemenea, unsprezece trenuri din sudul ţării au fost anulate. În ceea ce priveşte traficul aerian, unele aeronave pot avea întârzieri mai mari de 50 de minute Marţi, sunt în vigoare două avertizări cod galben de ninsori, polei şi intensificări ale vântului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.