Duminică, 04 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Bistrița: un mort și cinci răniți

Un bărbat în vârstă de 50 ani şi-a pierdut viaţa, duminică după-amiază, într-un accident produs pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre comuna Livezile, iar alte cinci persoane au fost rănite, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accident cu trei răniți la Constanța

O femeie şi doi copii au ajuns la spital duminică după-amiază, după ce au suferit răni într-un accident rutier provocat de şoferiţă pe DN 38, pe raza localităţii Moviliţa, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cele mai TERIBILE ACCIDENTE de la începutul anului

Un bărbat în vârstă de 50 ani şi-a pierdut viaţa, în după-amiaza zilei de 4 martie, într-un accident produs pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre comuna Livezile, iar alte cinci persoane au fost rănite. Bărbatul decedat era pasager într-o maşină condusă de o femeie de 63 ani, domiciliată în localitatea bistriţeană Susenii Bârgăului, care, din primele date, a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un microbuz în care se aflau doi adulţi şi doi copii. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Grav accident în Capitală

Un accident rutier în care au fost implicat două maşini a avut loc, duminică, pe Calea Crângaţi, la intersecţia cu Bulevardul Constructorilor. Din primele informaţii, cauza ar fi nerespectarea culorii roşu a semaforului, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un infirmier a UCIS o asistentă

Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o asistentă, după care s-a sinucis. Cei doi aveau o relaţie personală şi motivul ar fi de această natură. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că va trimite o echipă de verificare la Spitalul din Slatina.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.