Marți, 03 Iulie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Cum poți să NU plătești amenda

Românii care vor lua amenzi de circulaţie sau diverse alte contravenţii în baza unor procese-verbale completate necorespunzător de poliţişti ar putea scăpa de sancţiuni de acum încolo.

La sesizarea Avocatului Poporului, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a tranşat această problemă, iar decizia instanţei, din14 mai 2018, a fost publicată în Monitorul Oficial la sfârşitul săptămânii trecute. Concret, de acum înainte contravenientul poate să ceară în instanţă anularea procesului-verbal de amendă dacă poliţistul care a aplicat sancţiunea nu a descris suficient fapta comisă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Împușcături în București

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi, marţi, cu privire la un scandal din localitatea ilfoveană Cernica, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani fiind împuşcat. La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Fără taxă de pod la Fetești?

Deputaţii PNL de Constanţa Bogdan Huţucă şi Robert Boroianu au iniţiat un proiect de lege privind desfiinţarea taxei de trecere pe podurile Feteşti - Cernavodă şi Giurgeni - Vadu Oii, considerând că este vorba despre o dublă impunere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.