Miercuri, 24 Aprilie 2019 - PolitiaRutiera.ro

Jaf la o casă de păcănele. Hoțul, ingenios!

Un bărbat a oprit curentul şi a intrat cu faţa acoperită, miercuri dimineaţa, într-o sală de jocuri de noroc din localitatea 23 August, judeţul Constanţa, şi, ameninţând casierul cu un cuţit, a reuşit să fugă cu sume importante de bani. Oamenii legii încearcă să îl prindă pe autor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum va circula metroul de sărbători

Metroul va fi deschis în noaptea de Înviere, iar trenurile vor circula între orele 23:00 şi 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute şi de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute, informează Metrorex, într-un comunicat remis Mediafax.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Restricții de circulație în perioada sărbătorilor pascale

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că potrivit prevederilor Ordinului ministrului transporturilor si ministrului afacerilor interne nr. 1249 - 132/2018, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de 25 si 26 aprilie 2019 (Vinerea Mare si ziua premergătoare), 27, 28 si 29 aprilie 2019 (prima si a doua zi de Paște si ziua premergătoare), 30 aprilie 2019 (zi libera conform HG nr. 171/2019) si in ziua de 1 Mai 2019.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Polițist reținut pentru trafic de influență

Un poliţist local din Sectorul 6 a fost reţinut pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă, după ce ar fi pretins şi primit bani de la două persoane pe care le-a convins că va interveni pentru a le facilita angajarea ca poliţist local. De asemenea, el a primit bani de la o a treia persoană pentru a-i facilita obţinerea unui contract de închiriere a unui imobil.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.