0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/16 Oferit: 439/5 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Dumitru Ionut <>
Buna ziua,
Buna ziua,
Vreau sa stiu care este procedura pentru a-mi reduce perioada in care mi s-a suspendat permisul auto categoria B, de la 90 zile la 45 (30+15-dovada).
Ma puteti ajuta cu informatii?
Unde ma pot adresa - aveti detaliile de contact (telefon in special)?
Va multumesc anticipat,
Ionut Dumitru
Bucuresti, sector 6
0728 320 ***
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Cititi art 106 din regulament, acolo scrie unde trebuie sa mergeti.
Dupa expirarea dovezii va inscrieti la examen. daca il luati atunci depuneti cererea de reducere care se va aproba doar daca indepliniti conditiile.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 7/10 Oferit: 0/1 |
Salut,
Gasesti informatii detaliate si pe acest forum, intr-un alt thread http://www.politiarutiera.ro/forum/s...rmis-suspendat
Numai bine,
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna ziua!
In urma suspendarii permisului de conducere din 26.04.2013, datorata depasirii pe linie continua si depasirea limitei de viteza admise cu 20 km h peste limita admisa, in localitate, se poate face o reducere de perioada de suspendare a permisului de conducere.
Mentionez ca permisul a fost suspendat pentru perioada de 120 de zile, si ca am mai avut o suspendare de permis in 2012, luna septembrie pentru aceeasi cauza.
Multumesc
Aprobare/Dezaprobare |
Nu pentru ca nu indepliniti conditiile, trebuie sa nu aveti abateri in ultimii 2 ani.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
face vreo diferenta faptul ca nu am beneficiat de nici o reducere de perioada pana acum, inclusiv la cea de anul trecut, care a fost doar de 30 de zile?
Aprobare/Dezaprobare |
La cea de 30 de zile nu ai cum să beneficiezi de reducere pentru ca e perioada minima a suspendării. Nu beneficiezi de reducere pentru ca ai încălcat reguli de suspendare a permisului de conducere prea des.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje