0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
nagy alpar
m-ar interesa toate demersurile , respectiv taxele ptr urmatoarele situatii.
schimbarea nr inmatriculare:
- deteriorare
- pierdere
Ce acte sint necesare , unde trebuie mers cu ele si daca se poate costurile aproximative macar.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/1 Oferit: 0/0 |
Pentru ob?inerea unor noi pl?cu?e cu numerele de înmatriculare pierdute, furate, deteriorate, este necesar s? v? prezenta?i la ghi?eele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere ?i Inmatriculare a Vehiculelor, cu urm?toarele documente:
- declara?ie privind pierderea/furtul sau deteriorarea pl?cu?ei/pl?cilor;
- documentul de identitate (original ?i copie);
- certificatul de înmatriculare (original ?i copie);
In cazul persoanelor juridice, pe lâng? documentele sus-mentionate se solicita ?i delega?ia precum ?i actul de identitate delegat.
Contravaloarea pl?cilor difer? în func?ie de tipul pl?cu?ei ?i se achit? direct la ghi?ee:
Placa tip A - 20 lei/buc. (autoturisme);
Placa tip B - 23 lei/buc. (alte categorii);( forma p?trat?);
Placa tip C - 17 lei lei/buc. (motociclete);
Noile pl?cu?e se elibereaz? în termen de 2 ore de la depunerea comenzii, în baza prezent?rii documentului de identitate – persoane fizice/delega?iei-persoane juridice ?i a chitan?ei de plat? a contravalorii pl?cilor. De asemenea, pl?cile deteriorate se prezint? la ghi?eu în vederea distrugerii acestora.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Am placute de inmatriculare de tip vechi, cu steagul RO in colt si as vrea sa le schimb cu cele tip nou cu steagul UE.
Masina este inmatriculata in B dar eu circul cu ea si locuiesc in VL. Se pot schimba placutele in judetul meu s-au trebuit sa ma prezint la Bucuresti?
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje