0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 25/70 Oferit: 0/0 |
buna ziua, am avut un accident pe data de 10 aprilie 2015 pe bulevardul Constantin Brancoveanu in dreptul strazii Huedin, accident care s-a soldat cu victima "sotia mea" Oprisanescu Ana-Maria care a fost transportata la spitalul Bagdazar unde a suferit mai multe operatii ..... de atunci am fost la spital la controalele periodice... am fost *** la Udriste unde a vorbit sotia cu o doamna (procuroare) nu i-am retinut numele SI care ne-a dat o trimitere la IML unde s-a facut un dosar de constatare a operatilor facute post accident. A ramas ca o sa fim sunati sau contactati ... ceva de genul asta dar inca nu am primit nici o veste. Precizez ca noi nu locuim in Bucuresti ci in judetul Giurgiu la 56km de Bucuresti si de aceea ne este greu sa venim periodic pentru a afla daca dosarul este gata pentru a vedea ce facem mai departe.
Eu ma numesc Oprisanescu Valentin si am condus la momentul accidentului autoturismul de teren marca Mitsubishi Pajero Sport cu
nr. B-01-EOV.
VA MULTUMESC anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
cu respect, Valentin Oprisanescu
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 365/17 Oferit: 23/8 |
Detalii cu privire la starea dosarului le puteti afla doar de la politistul/procurorul de caz!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje