Joi, 02 Noiembrie 2017 - PolitiaRutiera.ro

Infractor RUTIER în serie

Poliţiştii vâlceni au depistat joi, la Buneşti, un bărbat dat în urmărire naţională în legătură cu o condamnare pentru infracţiuni rutiere, care miercuri seara a accidentat grav un pieton în Râmnicu Vâlcea şi a apoi a părăsit locul faptei, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Carambol feroce cu patru mașini

Circulaţia rutieră pe DN 17, în localitatea Crainimăt, a revenit la normal, la mai bine de două ore de la producerea unui accident în care au fost implicate patru autoturisme, cauzat de faptul că nu a fost păstrată distanţa corespunzătoare, potrivit datelor furnizate Agerpes de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea. 

Citeşte mai departe ...

La RAR se va lucra și sâmbăta

Toate reprezentanţele Registrului Auto Român (RAR) vor lucra cu publicul în zilele de sâmbătă, până la sfârşitul anului 2017, ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienţilor, a anunţat, miercuri, RAR. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum poți ajunge polițist. Toate criteriile pentru a fi admis în Poliția Română

În luna ianuarie 2018 va avea loc un nou concurs de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca. Tematica și bibliografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Carieră.

Înscrierile se fac până pe 5 decembrie 2017, la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul candidaților.

 

 În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.