Vineri, 16 Noiembrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Zeci de mașini înmatriculate cu acte false

Peste 80 de autoturisme au fost înmatriculate cu documente falsificate cu ajutorul a două persoane din judeţul Dâmboviţa, care sunt cercetate în acest caz. Oamenii legii au stabilit că, în 2017 şi 2018, cele două persoane ar fi primit în schimbul operaţiunii între 250 şi 300 de euro pentru fiecare caz în parte, acestea falsificând fişele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor şi certificatele fiscale, prin aplicare de semnături şi ştampile false, presupuse a aparţine organelor fiscale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un minor a lovit un pieton și a fugit

Un adolescent în vârstă de 17 ani a condus, în noaptea de joi spre vineri, un autoturism în municipiul Constanţa şi a accidentat o femeie în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe marginea drumului. Ulterior, adolescentul a părăsit locul faptei, fiind prins de poliţişti după o jumătate de oră.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO! Pasagerul a fost încarcerat. A intervenit SMURD

Două persoane au fost rănite, vineri, în judeţul Ialomiţa, după ce maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Pasagerul a fost încarcerat, fiind scos de către echipajele de pompieri, iar şoferul, mai grav rănit, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Bucureşti.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Poliția intervine printre taximetriști

Poliţiştii au acţionat, vineri, pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie în zona a opt aeroporturi din ţară. În doar două ore, au fost verificate peste trei de autoturisme şi au fost aplicate 139 sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.