Publicitate

14.500 de permise reținute într-o singură lună

14.500 de permise reținute într-o singură lună

Activitatea Poliţiei Române se axează permanent pe îndeplinirea principalului obiectiv - siguranţa comunității. Luna trecută, polițiștii au intervenit la peste 83.000 de sesizări venite din partea cetățenilor, iar în urma activităților desfășurate în teren au constatat 22.500 de infracțiuni, au aplicat peste 260.000 de sancțiuni contravenționale și au reținut 14.425 de permise de conducere.

Protejarea drepturilor și libertăților fundamentale ale tuturor cetățenilor și garantarea siguranței lor reprezintă prioritățile de acțiune ale Poliției Române.

În luna mai 2018, Poliția Română a continuat acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale, depistarea celor care încalcă legea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, instituția fiind principala instituție la care cetățenii apelează atunci când au o problemă.

Astfel, polițiștii au organizat 9.167 de acțiuni și au intervenit la 83.621 de evenimente, dintre care 68.967 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 22.500 de infracţiuni. Dintre acestea, 679 au fost de natură economico-financiară, 576 de criminalitate organizată, iar 228 la regimul armelor, munițiilor și substanțelor periculoase.

De asemenea, 3.890 de persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni au fost surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 1.466 de măsuri preventive, fiind depistate 424 de persoane urmărite național sau internațional

Pentru prevenirea și sancționarea unor fapte cu un pericol social mai mic, polițiștii au aplicat 260.441 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de aproape 2.000.000 de lei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz