150 de minute timpul mediu de așteptare la vama Nădlac. Camerele de supraveghere nu funcționează în continuare

150 de minute timpul mediu de așteptare la vama Nădlac. Camerele de supraveghere nu funcționează în continuare

Se intră în România, pe la frontiera Nădlac II Autostradă, „pe bandă rulantă”, în ciuda faptului că autoritățile maghiare au declarat că Ungaria și-a închis granițele pentru cetățenii străini. Duminică, timpul mediu de așteptare pentru a ajunge la control, la Nădlac II Autostradă, era – conform aplicației Poliției de Frontieră – de 150 de minute. De menționat ar fi faptul că sistemul de supraveghere din toate Punctele de Trecere a Frontierei, din întreaga țară, nu funcționează.

Reamintim cititorilor că imediat după ce presa a difuzat imagini din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II Autostradă, în urmă cu trei aproximativ săptămâni, în care puteau fi văzute coloanele de mașini care așteptau să intre în țară – după ce Italia devenise noul focar de infectare cu COVID-19 – sistemul de supraveghere de la frontieră „s-a defectat”. Reprezentanții Poliției de Frontieră ne-au declarat la acea dată că este vorba despre o defecțiune și că aceasta va fi remediată în cel mai scurt timp posibil. Contactați telefonic, reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Arad ne-au declarat duminică, 22 martie, că încă se lucrează pentru ca sistemul de supraveghere să revină online, astfel încât acesta să poată fi accesat de cei care doresc să vadă în timp real situația de la frontiera Nădlac II și nu numai, scrie aradon.ro.
Revenind la traficul de la Nădlac II, timpul mediu de așteptare pentru a ajunge la control, pe sensul de intrare în România, la camioane, a scăzut la 150 de minute duminică. Vineri, timpul mediu de așteptare pentru automarfare era de nu mai puțin de 530 de minute, la frontiera Nădlac II Autostradă. Tot 150 de minute așteptau, duminică după masă, șoferii de camioane pentru a intra în țară pe la frontiera Nădlac I, în timp ce la frontiera Vărșand, timpul mediu de așteptare era de 90 de minute. Referitor la o statistică a persoanelor și mijloacelor de transport care au intrat în România, în weekend, pe la frontiera Nădlac II, reprezentanții STPF Arad ne-au asigurat că luni dimineața vor avea numărul celor care au intrat în țară la sfârșitul săptămânii.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.