416 permise ridicate de poliție

416 permise ridicate de poliție

Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care puteau afecta liniştea comunității. Poliția Română a intervenit la peste 2.900 de evenimente, iar pentru sancționarea unor fapte antisociale au fost aplicate peste 10.000 de sancțiuni contravenționale.

Pentru siguranţa cetăţenilor, 10.000 de poliţişti au acționat, la data de 18 septembrie a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 4.066 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 281 de aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 2.931 de evenimente, dintre care 2.412 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 800 de infracţiuni, fiind surprinse în flagrant delict 141 de persoane bănuite, iar față de 42 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 10.044 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depășește 2.500.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 109 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. În ultimele 24 de ore, au fost reținute 416 permise de conducere și au fost retrase 206 certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.