7.000 de persoane au sunat la 112

7.000 de persoane au sunat la 112

Pe perioada sărbătorilor Pascale dar şi pe parcursul zilei de 1 mai, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a asistat peste 7000 de persoane, bolnavi cronici dar şi pacienţi care au acuzat dureri abdominale pe fondul consumului de alimente şi alcool.

"Din data de 25 aprilie ora 20.00 până astăzi 1 mai ora 20.00, s-au înregistrat la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF) 7335 de cazuri, dintre acestea, 4.354 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben. Au fost 509 solicitări în loc public, din care 31 la lăcaşurile de cult", a precizat pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, managerul general al SABIF.

O bună parte dintre pacienţii care au solicitat sprijinul ambulaţei au acuzat stări de rău pe fondul consumului de alimente sau alcool sau sincope în spaţii publice.

"Au fost şi probleme digestive, nu câte ne aşteptam. 1263, toate problemele digestive care au fost, nu neapărat acute. Cele din locuri publice au fost lipotimii, fracturi, dureri toracice, sincope. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut nu există o creştere, ne aflăm în parametri obişnuişi, nu au crescut. Nu au fost intervenţii dificile, aceleaşi tipuri de intervenţii cu care ne ocupăm de obicei", a mai spus managerul SABIF.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.