7.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ două milioane de lei, date de poliţişti în ultimele 24 de ore

7.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ două milioane de lei, date de poliţişti în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au aplicat, vineri, peste 7.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ două milioane de lei, au constatat 635 de infracţiuni, iar pentru neregulile din trafic au reţinut 490 de permise de conducere, anunţă Poliţia Română.


Vineri, peste 11.000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, arată Poliţia Română.

Astfel, au fost organizate 191 de acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 2.284 de evenimente, dintre care 1.858 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare, au fost constatate 635 de infracţiuni, 81 de persoane fiind prinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 20 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 39 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.012 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.000.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri de aproape 32.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 66 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 490 de permise de conducere şi retrase 102 certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz