889 DE INFRACȚIUNI CONSTATATE ȘI PESTE 6.000 DE SANCŢIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE

889 DE INFRACȚIUNI CONSTATATE ȘI PESTE 6.000 DE SANCŢIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE

Acțiunile pentru siguranța comunității de ieri au avut ca rezultat depistarea a 8 urmăriți și prinderea în flagrant delict a 130 de persoane. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 447 de conducători auto au rămas fără permis. De asemenea, au fost dispuse 46 de măsuri preventive.

Ieri, 9 iulie a.c., 9.900 de polițiști au organizat 214 acțiuni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Aceștia au intervenit la 2.773 de sesizări (majoritatea prin 112), pentru a restabili ordinea. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 6.406 sancţiuni contravenționale, în valoare de aproape 2.000.000 de lei, iar ca măsuri complementare au confiscat bunuri de peste 8.500 de lei.

Polițiștii au constatat, în ultimele 24 de ore, 889 de infracţiuni și au surprins în flagrant delict 130 persoane. De asemenea, au depistat 8 de urmăriți național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 46 de măsuri preventive.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 141 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. În cazul a 447 de conducători auto s-a reținut permisul de conducere, pentru abaterile constatate, fiind retrase și 110 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.