A accidentat șase oameni deși avea permisul reținut

A accidentat șase oameni deși avea permisul reținut

Şase persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs marţi seară pe DN 1 B, în localitatea Dealu Viei, judeţul Buzău. Şoferul unuia dintre vehiculele implicate rămăsese fără permis sâmbătă pentru că circulase cu 218 km/oră, iar cu câteva minute în urmă îi fusese reţinută şi dovada, tot pentru depăşire vitezei legale.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul s-a produs între un autoturism şi o autoutilitară, iar cele şase victime provin din ambele autovehicule.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului se îndrepta dinspre Mizil spre Buzău iar la un moment dat a încercat să facă un viraj la stânga către localitatea Dealu Viei. A fost momentul în care maşina a fost acroşată de o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care depăşea un alt vehicul.

 

Sâmbătă, tânărul, din localitatea buzoiană Râmnicelu, aflat la volanul unui bolid, a fost prin conducând pe DN2 E85 cu 218 km la oră. El avea permis de doar câteva luni, care i-a fost reţinut pentru 90 de zile, şi a fost amendat cu 2.900 lei.

Luni, cu câteva minute înainte de accident, el fusese sancţionat din nou şi i se reţinuse dovada care înlocuia permisul de conducere, tot pentru viteză excesivă, de data aceasta el fiind prins conducând cu 106 km/h in localitate.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar pentru salvarea lui au intervenit pompierii de la ISU Buzău.
Alte cinci persoane din ambele maşini au fost rănite.

Traficul pe DN 1 B Buzău - Ploieşti, la Dealu Viei, se desfăşoară alternativ, pe un singur sens.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.