A acroșat o femeie și a fugit în trafic

A acroșat o femeie și a fugit în trafic

O femeie în vârstă de 72 de ani a fost rănită după ce a căzut, miercuri, într-o rigolă adâncă de aproape un metru, în municipiul Mediaş, încercând să ajute o persoană care fusese acroşată de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul faptei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Femeia a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut pe strada Emil Racoviţă din municipiul Mediaş, din cauza unui şofer care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat o femeie care aştepta într-o staţie de autobuz.

"În cădere, persoana în cauză a fost prinsă de o altă femeie, care a alunecat într-o rigolă de circa un metru. Aceasta din urmă, în vârstă de 72 de ani (...), a suferit vătămări corporale şi a fost transportată la spital. Imediat după producerea evenimentului, şoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat ulterior în trafic, în municipiul Mediaş", se menţionează în comunicat.

Şoferul, un localnic în vârstă de 56 de ani, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, conform sursei menţionate. AGERPRES/(AS - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Nona Jalbă)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.