A atacat un polițist și e liber

A atacat un polițist și e liber

Poliţiştii din Argeş au tras mai multe focuri de armă şi au împuşcat în picior un individ care i-a atacat cu un topor, oamenii legii fiind chemaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict în Bughea de Sus. Agresorul, care este recidivist, a fost lăsat în libertate.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, joi seara poliţiştii au intervenit în Bughea de Sus pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi bărbaţi.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi stăteau de vorbă cu unul dintre ei, cel care a sunat la 112, pentru a sesiza faptele. La un moment dat celălalt bărbat a apărut şi a devenit agresiv, poliţiştii folosind spray lacrimogen.

Individul a plecat dar s-a întors cu un topor cu care i-a atacat pe oamenii legii.

 

„Un poliţist a făcut uz de armă faţă de un bărbat care se manifesta agresiv. Întâi bărbatul a fost somat, s-au tras focuri de armă în plan vertical. Nu a încetat şi atunci s-a tras spre el, acesta fiind rănit la picior”, au precizat sursele citate.

Agresorul a fost dus de o rudă la spital, iar după ce a primit îngrijirile medicale s-a întors acasă. În acest caz se fac cercetări pentru ultraj.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, însă deocamdată nu a fost luată nicio măsură preventivă împotriva lui, bărbatul fiind lăsat în libertate.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul are 38 de ani şi este recidivist, acesta fiind eliberat din închisoare în luna februarie, după ce a fost închis pentru tentativă de omor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.