A bătut un polițist într-o secție

A bătut un polițist într-o secție

Un bărbat în vârstă de 28 de ani este cercetat după ce a agresat un poliţist într-o secţie de poliţie din Craiova, lovindu-l cu piciorul în zona abdominală. Bărbatul era în stare de ebrietate şi venise la secţia de poliţie pentru a sesiza oamenii legii de faptul că angajaţii unei unităţi de alimentaţie publică refuză să îl servească cu băuturi alcoolice.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică, la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, aflat in stare de ebrietate, care a sesizat faptul că personalul unei unităţi de alimentaţie publică refuza să îl mai servească cu băuturi alcoolice.

„În timp ce se afla în secţie, bărbatul a început să adreseze injurii poliţiştilor şi să aibă un comportament agresiv, fapt pentru care acesta a fost imobilizat. Poliţiştii au încercat să discute cu cel în cauză pentru a-l calma, însă acesta a continuat să adreseze injurii şi să ameninţe.La un moment dat bărbatul s-a ridicat de pe scaun şi a lovit cu piciorul, în zona abdominală, unul dintre poliţişti”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţistul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Agresorului i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind efectuate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.