Logo
Imprimă această pagină

A călcat un pieton și a fugit

A călcat un pieton și a fugit

 Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au identificat autoturismul care a accidentat grav un bărbat, sâmbătă, pe Bulevardul Soveja din Constanţa, în timp ce traversa strada prin loc nemarcat, precum şi proprietarul acestuia, care susţine că maşina sa era folosită de altă persoană. 

Comisarul şef Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, a declarat pentru AGERPRES că pietonul traversa prin loc nemarcat, iar şoferul a părăsit locul accidentului fără a-i acorda îngrijiri victimei. 

"Am identificat atât autovehiculul cât şi pe proprietarul acestuia care, l-a rândul său, ne-a prezentat identitatea unei persoane căreia îi pusese la dispoziţie autoturismul pentru a-l folosi. Facem în continuare cercetări pentru a stabili cine a provocat accidentul", a afirmat Sobaru. 

Surse din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au precizat că victima accidentului, un bărbat de aproximativ 60 de ani, este sub monitorizare în Secţia Terapie Intensivă, în stare foarte gravă, intubat, în comă profundă, fiind internat cu politraumatisme multiple, prognosticul fiind rezervat. 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.