A încercat să omoare un polițist dar a fost împușcat

A încercat să omoare un polițist dar a fost împușcat

Cele două femei înjunghiate mortal la Buftea erau concubina unui cetăţean străin şi mama acesteia, precizează Poliţia Ilfov. Bărbatul a anunţat că le-a ucis pe cele două, iar apoi a încercat să-l înjunghie şi pe unul din poliţiştii sosiţi la faţa locului, astfel că acesta a folosit armamentul din dotare.


Poliţia Judeţeană Ilfov precizează că duminică, în jurul orei 17.30, instituţia a primit un apel, prin 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetăţean străin, prin care a anunţat că şi-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum şi pe mama acesteia.

Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate prin înjunghiere.

"Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti, motiv pentru care acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare", spun reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

La acest moment, poliţiştii continuă cerectările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au spus că femeile erau moarte, iar pentru bărbat s-au început manevrele de resuscitare care nu au dus la niciun rezultat, astfel că el a fost declarat decedat.

Iniţial, primele informaţii indicau că bărbatul ar fi fost de origine irakiană şi şi-ar fi ucis soţia şi fiica.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.