Publicitate

A intrat cu pistolul. Angajata l-a refuzat şi tâlharul a fugit

A intrat cu pistolul. Angajata l-a refuzat şi tâlharul a fugit

Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un pistol a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi a cerut bani, după care a fugit, transmite Mediafax.

Potrivit IGPR, în jurul orei 15:10 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol.

Bărbatul ar fi fost refuzat şi a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren pentru prinderea bărbatului în cauză.

”Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului. Semnalmente: vârstă aproximativă 20-25 de ani, constituţie atletică, purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare. Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, arată Poliţia.

În urmă cu numai trei zile, un bărbat a intrat într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţarea unui cuțit, a furat aproximativ 20.000 de lei. El este căutat de atunci.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz