Logo
Imprimă această pagină

A intrat, deliberat, cu mașina în 9 oameni

A intrat, deliberat, cu mașina în 9 oameni

Tânărul care a înjunghiat un om şi a rănit alţi nouă, lovindu-i cu maşina la Brăila, are antecedente penale, el fiind condamnat în anul 2017 la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru comiterea în cursul anului 2015 a infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Tânărul va fi prezentat luni instanţei cu propunerea de arestare preventivă.


Marius Valentin Parfenie de 20 de ani, care a înjunghiat un om şi a rănit alţi nouă, intrând în ei cu maşina, va fi prezentat luni instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Individul a fost reţinut pentru furt, vătămare corporală din culpă, loviri sau alte violenţe, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului. Între timp, anchetatorii aşteaptă rezultatul analizelor pentru a şti dacă tânărul a consumat sau nu droguri.

Marius Valentin Parfenie a văzut pe un site un anunţ cu o maşină scoasă la vânzare şi a stabilit o întâlnire cu proprietarul. În timp ce făceau proba autoturismului, Parfenie, care era băut şi, posibil sub influenţa drogurilor, l-a înjunghiat pe proprietarul maşinii, l-a dat jos şi a plecat la volan.

Pe centura oraşului Brăila, în apropierea Grădinii Zoologice, tânărul de 20 de ani a intrat în plin într-un grup de pietoni, rănind doi oameni. Ajuns în parcarea mall-ului din Brăila, individul a intrat în plin în mulţime şi a rănit şapte persoane, printre care doi copii, de 11 şi 13 ani. Braileanul a incercat de mai multe ori să intre cu maşina în mall, dar a fost împiedicat de stâlpii de beton de la intrarea în centrul comercial. Maşina s-a oprit în uşile de la intrarea în mall, iar Parfenie a fost dat jos de câteva persoane aflate la o terasă din apropiere şi imobilizat. Culcat la pământ, el a strigat: ”Trebuie să curgă sânge pentru ţara asra”:

După incident, poliţiştii l-au testat şi au constatat că avea o alcoolemie de 0,37 mg/l în aerul expirat. Acum, aşteaptă şi rezultatele care vor arăta dacă a consumat droguri înainte de atac.

Marius Parfenie are 20 de ani, este din Brăila şi avea permis de conducere din februarie anul acesta. Anul trecut, el a fost condamnat la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru comiterea în cursul anului 2015 a infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.